П`ятниця, 26.04.2024, 10:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Січень » 18 » Прийом студентів на 2013-2014 рік
16:19
Прийом студентів на 2013-2014 рік

ПЕТРІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ ТЕХНІКУМ

ОГОЛОШУЄ ПРИЙОМ СТУДЕНТІВ

на 2013 – 2014 навчальний рік

НА ДЕННЕ НАВЧАННЯ




 

На базі неповної середньої освіти 
(9 класів) 
На основі освітньо-кваліфікаційного рівня
( за наслідками іспитів)
На базы середньої освіти
 (11 класів)
(за конкурсом сертифікатів,
 не менше 124 балів)

1.

Виробництво і переробка продукції рослинництва

1.

Виробництво і переробка продукції рослинництва

2.

Виробництво і переробка продукції тваринництва

2.

Виробництво і переробка продукції тваринництва

3.

Ветеринарна медицина

3.

Ветеринарна медицина

4.

Землевпорядкування

4.

Землевпорядкування

5.

Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва

5.

Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва

ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

На базі неповної загальної освіти ( 9 класів)

        1. Українська мова (диктант) 2. Математика (тести)

        За спеціальністю "Ветеринарна медицина” - Українська мова (диктант) ; Біологія (тести)

На основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікованого робітника ( ПТУ ) вступники складають: фаховий іспит за спорідненими професіями:

" Землевпорядкування"– оператор комп'ютерного набору; конторський службовець; секретар

"Експлуатація та ремонт машин та обладнання агропромислового виробництва” – робітник фермерського господарства; тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; електромонтер з ремонту та обслуговування електрообладнання; слюсар з ремонту автомобілів; електрогазозварник; судокорпусник-ремонтник; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування; електрорадіомонтажник судновий.

"Ветеринарна медицина” – робітник фермерського господарства; лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу;обвалювальник м'яса; оператор штучного осіменіння тварин та птиці;санітар ветеринарний

"Виробництво і переробка продукції тваринництва”– лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу; обвалювальник м'яса; обвалювальник тушок птиці; кухар; робітник фермерського господарства; оператор штучного осіменіння тварин та птиці.

"Виробництво і переробка продукції рослинництва” – робітник фермерського господарства; тракторист-машиніст с/г виробництва; озеленювач; овочівник;садівник.

ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ

для осіб, які мають складати вступні випробування, що проводить вищий навчальний заклад

з 01. 07. 2013 р. до 20. 07. 2013 р. Вступні випробування з 21. 07. 2013 р. до 31. 07. 2013 р.

Термін оприлюднення рейтингового списку вступників 01.08.2013р.

ЗАОЧНА ФОРМА НАВЧАННЯ (повна загальна середня освіта 11класів)

За спеціальностями " Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва” та " Землевпорядкування” – зарахування за конкурсом сертифікатів з української мови та літератури і математики або фізики; або вступних випробувань , які проводить навчальний заклад для осіб, які отримали повну загальну середню освіту у 2007 році і раніше. За спеціальністю "Виробництво і переробка продукції тваринництва”

– зарахування за конкурсом сертифікатів з української мови та літератури і біології або математики ; або вступних випробувань, які проводить навчальний заклад для осіб, які отримали повну загальну середню освіту у 2007 році і раніше.

ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ на заочне навчання з 10. 08. 2013 р. до 09. 09.2013 р

ВСТУПНИКИ ПОДАЮТЬ ТАКІ ДОКУМЕНТИ: 1. Заява на ім'я директора. 2. Оригінал документа про освіту ( свідоцтво про базову загальну середню освіту, диплом

кваліфікованого робітника).

3. Сертифікат незалежного зовнішнього тестування ( заочне відділення, оригінал)

4. Медичну довідку ( 086 -О) 5. 6 кольорових фотокарток 3х4 см. 6. Виписку з трудової книжки. 7. Цільові направлення районних управлінь сільського господарства для осіб, направлених за рахунок квоти прийому сільської молоді. 8. Копію свідоцтва про народження або паспорта та індифікаційного коду. 9. Довідку з місця проживання.

ЗАРАХУВАННЯ НА НАВЧАННЯ


На денне навчання військовослужбовці та інваліди І,ІІ групи, діти-інваліди зараховуються за наслідками вступних випробувань.

На заочне навчання військовослужбовці та інваліди І,ІІ групи, діти-інваліди зараховуються за наслідками вступних випробувань або за конкурсом сертифікатів.

За результатами співбесіди зараховуються до Петрівського державного аграрного технікуму особи, яким Законом України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» надане таке право.

Випускники професійних навчально - виховних закладів на базі повної загальної середньої освіти зараховуються на старші курси за наслідками вступних випробувань, по відповідним напрямам підготовки .


Поза конкурсом зараховуються: діти-сироти та діти, які залишились без піклування батьків; особи, яким Законом України”Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” на дане таке право; інваліди І та ІІ груп та діти-інваліди віком до 18 років, яким не протипоказане навчання за обраним напрямом (спеціальністю); особи, які користуються пільгами, встановленими Законом України "Про статус і соціальний захист громадян,які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”; діти військовослужбовців Збройних Сил України, інших військових формувань,

працівників правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов'язків.



Випускники технікуму можуть продовжувати навчання за спорідненими спеціальностями на ІІ або ІІІ курсі денної та заочної форми навчання Одеського державного аграрного університету.



Всі питання, пов'язані з прийомом до навчального закладу, вирішуються приймальною комісією Петрівського державного аграрного технікуму.


Студенти забезпечуються стипендією та гуртожитком на загальних підставах.



АДРЕСА ПЕТРІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО АГРАРНОГО ТЕХНІКУМУ :

67512, с. Петрівка, Комінтернівський район, Одеська область

тел. (04855) 9-41-38; 9-41-42 Факс 9-41-42 e-mail: petrivka-pdat@rambler.ru



До села Петрівка шлях забезпечують автобуси у Вознесенському напрямку з автовокзалів м.Одеси: "Центральний”, "Привоз”, "Паустовського”.

Переглядів: 909 | Додав: shady | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: