Вівторок, 23.04.2024, 16:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2010 » Липень » 2 » ПРИЙОМ СТУДЕНТІВ НА 2010 – 2011 н.р.
09:29
ПРИЙОМ СТУДЕНТІВ НА 2010 – 2011 н.р.
ПЕТРІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ ТЕХНІКУМ

ОГОЛОШУЄ ПРИЙОМ СТУДЕНТІВ
НА 2010 – 2011 н.р.

( зі змінами та доповненнями )
НА ДЕННЕ НАВЧАННЯ

На базі неповної середньої освіти (9 класів)
(за наслідками іспитів)

1. Виробництво і переробка продукції рослинництва
2. Виробництво і переробка продукції тваринництва
3. Ветеринарна медицина
4. Землевпорядкування
5. Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва

На базі середньої освіти ( 11 класів)
( за конкурсом сертифікатів)

1. Виробництво і переробка продукції рослинництва
2. Виробництво і переробка продукції тваринництва
3. Ветеринарна медицина
4. Землевпорядкування
5. Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва

ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

На базі неповної загальної освіти ( 9 класів)

1. Українська мова (диктант)
2. Математика (тести)


На базі загальної середньої освіти ( 11 класів)

За спеціальностями ”Землевпорядкування" "Експлуатація та ремонт машин та обладнання агропромислового виробництва” – зарахування за конкурсом сертифікатів з української мови та літератури і математики або фізики;
За спеціальностями "Ветеринарна медицина”, "Виробництво і переробка продукції тваринництва”,"Виробництво і переробка продукції рослинництва” – зарахування за конкурсом сертифікатів з української мови та літератури і біології або хімії
На базі професійних навчально-виховних закладів вступники складають іспити, за спеціальностями: ”Землевпорядкування" "Експлуатація та ремонт машин та обладнання агропромислового виробництва”, з української мови (диктант) і математики або фізики (тести)
за спеціальностями: "Ветеринарна медицина”, "Виробництво і переробка продукції тваринництва”,"Виробництво і переробка продукції рослинництва” з української мови ( диктант) та біології або хімії (тести)

ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ

для осіб, які мають складати вступні випробування, що проводить вищий навчальний заклад
з 15. 07. 2010 р. до 22. 07. 2010 р. Вступні випробування з 23. 07. 2010 р. до 31. 07. 2010 р.
Для осіб, які зараховуються за конкурсом сертифікатів виданих у 2008, 2009 або 2010 роках ( не менше 124 балів) і не складають вступних випробувань з 15. 07. 2010 р. до 31. 07. 2010 р. Термін оприлюднення рейтингового списку вступників 01.08.2010р.

ЗАОЧНА ФОРМА НАВЧАННЯ (повна загальна середня освіта 11класів)
За спеціальностями " Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва” та " Землевпорядкування” – зарахування за конкурсом сертифікатів з української мови та літератури і математики або фізики; або вступних випробувань для осіб, які отримали повну загальну середню освіту у 2007 році і раніше. За спеціальністю "Виробництво і переробка продукції тваринництва”
– зарахування за конкурсом сертифікатів з української мови та літератури і біології або хімії; або вступних випробувань для осіб, які отримали повну загальну середню освіту у 2007 році і раніше.
ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ на заочне навчання з 15. 07. 2010 р. до 22. 07.2010 р

ВСТУПНИКИ ПОДАЮТЬ ТАКІ ДОКУМЕНТИ:

1. Заява на ім'я директора.
2. Документ про освіту (оригінал).
3. Сертифікат незалежного зовнішнього тестування (для 11 класів) (оригінал)
4. Медичну довідку ( 086 -О)
5. 6 кольорових фотокарток 3х4 см.
6. Виписку з трудової книжки.
7. Цільові направлення районних управлінь сільського господарства для осіб, направлених за рахунок квоти прийому сільської молоді.
8. Копію свідоцтва про народження або паспорта та індифікаційного коду.
9. Довідку з місця проживання.

ЗАРАХУВАННЯ НА НАВЧАННЯ

На денне та заочне навчання військовослужбовці та інваліди І,ІІ групи, діти-інваліди. зараховуються за наслідками вступних випробувань або за конкурсом сертифікатів.
За результатами співбесіди зараховуються до Петрівського державного аграрного технікуму особи, яким Законом України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» надане таке право.
Випускники професійних навчально - виховних закладів на базі повної загальної середньої освіти зараховуються на старші курси за наслідками вступних випробувань, по відповідним напрямам підготовки .

Поза конкурсом, при поданні сертифікатів з оцінками не нижче 124 балів зараховуються особи із числа потерпілих від Чорнобильської катастрофи, які проживають на територіях радіоактивного забруднення і направлені на навчання згідно з планом цільової підготовки або договорами з підприємствами; діти-сироти та діти, які залишились без піклування батьків; особи, яким Законом України”Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” на дане таке право; інваліди І та ІІ груп та діти-інваліди віком до 18 років, яким не протипоказане навчання за обраним напрямом (спеціальністю); особи, які користуються пільгами, встановленими Законом України "Про статус і соціальний захист громадян,які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”; діти військовослужбовців Збройних Сил України, інших військових формувань,
працівників правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов'язків.

Випускники технікуму можуть бути зараховані на ІІ або ІІІ курс денної форми навчання Одеського державного аграрного університету за тестовими випробуваннями.

Всі питання, пов'язані з прийомом до навчального закладу, вирішуються приймальною комісією Петрівського державного аграрного технікуму.

Студенти забезпечуються стипендією та гуртожитком на загальних підставах.

АДРЕСА ПЕТРІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО АГРАРНОГО ТЕХНІКУМУ :
67512, с. Петрівка, Комінтернівський район, Одеська область
тел. (04855) 9-41-38; 9-41-42 Факс 9-41-42 e-mail: petrivka-pdat@rambler.ru

До села Петрівка шлях забезпечують автобуси у Вознесенському напрямку з автовокзалів м.Одеси: "Центральний”, "Привоз”, "Паустовського”.

Переглядів: 1126 | Додав: As_Alex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: