Середа, 24.04.2024, 21:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2010 » Липень » 2 » Зміни до правил прийому Петрівського державного аграрного технікуму у 2010 році.
09:38
Зміни до правил прийому Петрівського державного аграрного технікуму у 2010 році.
Затверджено
___ _______________2010 р.

Директор Петрівського
державного аграрного технікуму
______________ А.В.Бакума
( підпис)

Зміни
до правил прийому Петрівського державного аграрного технікуму у 2010 році.

Відповідно до наказу МОН № 243 від 26.03.10 року «Про затвердження Змін до Умов прийому до вищих навчальних закладів України» засіданням приймальної комісії, до правил прийому у Петрівському державному аграрному технікуму, внесені такі зміни та доповнення:

У розділі 5. Порядок прийому заяв і документів для вступу до Петрівського державного аграрного технікуму

у пункті 5.3 внесені зміни у такій редакції :

"5.3. Вступники, які вступають на основі повної загальної середньої освіти, додатково подають сертифікат Українського центру оцінювання якості освіти (або його копію) з оцінками з предметів, що визначені правилами прийому до Петрівського державного аграрного технікуму для конкурсного відбору щодо вступу на обраний напрям підготовки ( спеціальність). Вступники які подають сертифікат з кількістю балів з визначених предметів нижче встановленої цими Умовами та правилами прийому до Петрівського державного аграрного технікуму мінімальної кількості балів, до участі у конкурсному відборі не допускаються ( крім випадків, передбачених абзацом 2 пункту 6.1. розділу VІ Правил прийому до Петрівського державного аграрного технікуму).
Вступники мають право подавати сертифікат Українського центру оцінювання якості освіти, виданий у 2008, або у 2009, або у 2010 році ”;

додати пункт 5.4. такого змісту:

"Вступник може подати заяву та документи не більше ніж до п’яти вищих навчальних закладів України та не більше ніж на три напрями підготовки (спеціальності) у кожному з них, про що робиться відмітка на зворотному боці сертифіката Українського центру оцінювання якості освіти,засвідчена печаткою приймальної комісії вищого навчального закладу”.
пункт 5.5. викласти у такій редакції:

"5.5. Особи, зазначені у пунктах 8.1, 8.2, 8.3 розділу VІІІ цих Умов, які не проходили зовнішнє незалежне оцінювання з відповідних конкурсних предметів, подають документи, що засвідчують їхнє право на складання вступних екзаменів у вищому навчальному закладі”.

У розділі 6. Вступні випробування та конкурсний відбір

доповнити пункт 6.1. новим абзацом такого змісту:

" Петрівський державний аграрний технікум за рішенням приймальної комісії допускає до участі у конкурсному відборі для вступу на навчання вступника, який подає сертифікат Українського центру оцінювання якості освіти, кількість балів якого з непрофільних загальноосвітніх предметів (предмета), визначених правилами прийому до Петрівського державного аграрного технікуму, нижче 124 балів з кожного предмета за умови, якщо кількість балів з профільних загальноосвітніх предметів (предмета) , становить не нижче 170 балів з кожного предмета”;

пункти 6.2. викласти в такій редакції:

" 6.2. Для конкурсного відбору осіб, які на основі повної загальної середньої освіти вступають для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, враховується середній бал документа про повну загальну освіту з округленням до десятих частин бала ( за таблицею відповідності середнього бала документа про повну загальну середню освіту, обрахованого за 12-бальною шкалою, зазначенням 200-бальної шкали, встановленою з додатку до цих Умов) шляхом додавання суми балів сертифіката з конкурсних предметів. Оцінки з документа про повну загальну середню освіту, які виставлені за 5-бальною шкалою, враховуються таким чином: «3» відповідає «6», «4» відповідає «9», «5» відповідає «12». При використанні інших шкал оцінювання порядок перерахунку визначає приймальна комісія Петрівського державного аграрного технікуму;

доповнити розділ новим пунктом 6.3 такого змісту

" 6.3. При вступі на навчання на основі повної загальної середньої освіти подання сертифікатів Українського центру оцінювання якості освіти, з результатами проходження незалежного оцінювання є обов’язковим, крім передбачених пунктами 8.1, 8.2, 8.3 розділу VIII Умов прийому”

У зв’язку з цим пункти 6.3 - 6.7. вважати відповідно пунктами 6.4 – 6.8.;

доповнити розділ новим пунктом 6.9 такого змісту:

" 6.9. Для осіб, які не атестовані з української мови та літератури, приймальна комісія з урахуванням наявності педагогічних кадрів може встановлювати вступний екзамен з тієї мови, оцінки з якої виставлені в документі про освітній (освітньо-кваліфікаційний ) рівень”;

Додати розділ VІІІ. Допуск до участі у конкурсі за результатами вступних екзаменів на основі повної загальної середньої освіти

"8.1. Право брати участь у конкурсі за результатами вступних екзаменів з конкурсних предметів у Петрівському державному аграрному технікумі або за результатами зовнішнього незалежного оцінювання за їх вибором мають особи з обмеженими фізичними можливостями ( інваліди І та ІІ груп, діти-інваліди).
8.2. Право брати участь у конкурсі за результатами вступних екзаменів з конкурсних предметів у Петрівському державному аграрному технікумі в разі їх неучасті у зовнішньому незалежному оцінюванні мають:
- військовослужбовці Збройних Сил України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, а також правоохоронних органів спеціального призначення та Державної спеціальної служби транспорту, звільнені з військової служби в рік вступу до вищого навчального закладу;
- військовослужбовці рядового, сержантського та старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом — при вступі на заочну форму навчання;
- особи, які мають захворювання, вказані в переліку захворювань, що можуть бути перешкодою для проходження громадянами зовнішнього незалежного оцінювання, встановленому Міністерством освіти і науки України та Міністерством охорони здоров’я України, для яких Український центр оцінювання якості освіти не може забезпечити проходження незалежного зовнішнього оцінювання навчальних досягнень.
8.3. Право брати участь у конкурсі за результатами зовнішнього незалежного оцінювання або за результатами вступних випробувань з конкурсних предметів у Петрівському державному аграрному технікумі за їх вибором при вступі на навчання без відриву від виробництва мають особи, які отримали загальну середню освіту у 2007 році і раніше”.
У зв’язку з цим розділи 8 - 18 вважати відповідно розділами 9 – 19;

Пункт 10.2. розділу Х викласти в такій редакції:

"10.2. Таке право надається призерам Всеукраїнських, учасникам міжнародних олімпіад та призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів – захистів науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, що відбулися у поточному навчальному році, за переліком визначеним Міністерством освіти і науки України”.
За текстом цих правил «сертифікат Українського центру оцінювання якості освіти, виданий у поточному році» у всіх відмінках та числах замінити відповідно словами «сертифікат Українського центру оцінювання якості освіти» у відповідних відмінках та числах.

Зміни до Правил прийому розглянуті і схвалені на засіданні приймальної комісії, протокол № 4 від 15. 04. 2010 р.

Заступник директора
з навчальної роботи __________________ М.О.Немазенко

Відповідальний секретар
приймальної комісії _________________ Л.В.Стоянова

телефон 9-41-38

Переглядів: 996 | Додав: As_Alex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: