·
забезпечити комплексну механізацію виробничих процесів з інтенсивної
технології виробництва продукції рослинництва;
·
доводити до відома колективу основи земельного права, постанови уряду та
законодавчі акти з питань аграрної політики;
·
керуючись законами землеробства постійно дбати про поліпшення родючості
ґрунтів та якості рослинницької продукції;
·
розробляти технологічні карти виробництва і переробки продукції рослинництва
в залежності від вимог сучасного часу;
·
постійно дбати про впровадження у виробництво рослинництва нових стійких
та високоврожайних сортів;
·
розробляти заходи та впроваджувати у виробництво раціонального
використання засобів хімізації господарства з метою отримання сталих врожаїв
та високої якості;
·
систематично здійснювати контроль за переробкою та зберіганням продукції
рослинництва;
|
·
здійснювати організаційно-технологічне керівництво виробничим підрозділом
по виробництву плодоовочевої продукції;
·
запроваджувати прогресивні технології виробництва продукції рослинництва,
з метою зниження витрат праці, підвищення родючості грунтів та поліпшення
якості рослинницької продукції;
·
постійно займатися питаннями заготівлі, зберігання та використання
органічних та мінеральних добрив;
·
аналізувати економічні показники використання органічних та мінеральних
добрив, впровадження інтенсивних технологій виробництва продукції рослинництва;
·
контролювати якість виконання польових робіт, складати документацію на
списання насіння та хімічних засобів;
·
забезпечувати виконання правил охорони праці і техніки безпеки,
виробничої санітарії і протипожежного захисту;
·
своєчасно і ретельно вести всю агрономічну документацію і звітувати перед
вище стоячими органами.
|